گاه نامه وارش

گاهی از بندر انزلی به روز میشود

گاه نامه وارش

گاهی از بندر انزلی به روز میشود

طرز تهیه باقلا خورشت

 

مواد لازم:
باقلای پوست کنده شده (معروف به پاچ باقلا)
چند عدد سیر ( 2 تا 4 عدد)
شوی
د (خشک یا تازه)
روغن یا کره ( 2 تا 3 قاشق)
نمک و زردچوبه
تخم مرغ

روش پخت:

باقلا و سیر خرد شده را در دیگی روی حرارت با روغن به مدت 4 دقیقه تفت می دهیم . سپس شوی
د را اضافه نموده و یک دقیقه در همان حال با باقلا مخلوطش می کنیم . بعد آب اضافه می کنیم به اندازه ای که حدود یک الی 3 سانتیمتر از سطح باقلا بیشتر باشد . زرد چوبه و نمک هم می ریزیم . و سر دیگ را روی آن قرار می دهیم تا بپزد. قبل از اینکه کاملاً بپزد تخم مرغ را بدون اینکه بزنیم به آن اضافه می کنیم. هر چند دقیقه یکبار هم می زنیم تا ته نگیرد.

اگر به جای روغن از کره استفاده نمایید غذا بسیار خوشمزه تر خواهد شد.
با ماهی یا کولی شور و
سیر ترشی و برنج کته بسیار خوشمزه است.

 

 

waresh.com

سرانجام مجله وارش حرف پایانی خود را زد.   تعطیل شد.   حرف آخرش را حسین رحمانی سردبیر سابق وارش نوشته است. لطفا قسمت نظرات را فراموش نکنید...

آرشیو ۴ساله وارش هم به زودی تکمیل میشود.